Serveis

 

SERVEIS PERSONALITZATS.

Puguem fer realitat les vostres idees i inventar una activitat adequada a les vostres necessitats de forma imaginativa i divertida; construint-la entre tots.


 

 

Informi's dels detalls i les tarifes.

 

 

Per contactar amb nosaltres pots ficar-te en contacte a traves del nostre correu electrònic:

 

 

 

info@artdelafesta.com

Tel. 685425142

 

 


SERVEI DE CANGUR PER EVENTS.

Un dels dies més importants d'una parella és el dia de les seves noces, perquè els amics i convidats dels nuvis gaudeixin de cadascun dels moments de les noces, i perquè els nens gaudeixin la seva festa.
Art de la festa els ofereix el servei de cangur per a les seves noces, les monitores s'encarregaran de distreure, jugar i cuidar als nens.


SERVEI DE CATERING.

Oferim un servei integral en l'organització i execució d'un acte/esdeveniment en el qual es requereixi un servei de catering en l'espai que disposin els clients o que nosaltres els proporcionem. Coffee-breaks, esmorzars de negocis, consells d'administració, presentació de productes, cócktail d'inauguració, jornades, sopars commemoratius o de gala, noces, batejos, festes particulars.
Comptem amb professionals i un equip humà d'una àmplia experiència en el sector, que li atendran de la manera més personalitzada possible, per adequar-ho a les seves necessitats i que sigui un èxit.
La Gastronomia es basa principalment en la qualitat de la matèria primera i una elaboració cuidada en la qual es combina el tradicional amb elements innovadors d'avantguarda.SERVEI DE FOTÒGRAF

Fotos & Pixels na proposta on la imatge i el color es combinen per realitzar un àlbum d'alt standing. Aconseguiu les millors fotos d'aquest dia tan especial.
Experiència que s'ha obtingut amb el pas dels anys ha fet que aquest equip de professionals estigui adaptat a tot tipus d'esdeveniments i aconsegueixi les imatges més representatives del vostre gran dia.
Aquests professionals han aconseguit conjuminar color i qualitat d'imatge per aconseguir efectes naturals dignes de les millors noces. Amb ells aconseguireu que el vostre àlbum sigui un treball molt destacable amb el qual recordar aquest gran dia.

 

SERVEI DE PASTISSOS ELABORATS ARTESANALMENT

Especialistes en la decoració de pastissos elaborats artesanalment.

La nostra màxima preocupació des de l'inici ha estat la selecció de les nostres receptes. Volem que els nostres pastissos no solament cridin la teva atenció per la seva presentació, sinó que gaudeixis amb ells en cada mos. Disposem de tot allò que es necessita per fer més còmoda l'elaboració de les teves creacions. Tenim una infinitat d'eines, així com infinitat d'aromes i colorants per donar-li aquest toc especial al teu disseny. Especificans el que vols i nosaltres ho portarem a terme.

 Per realitzar una comanda haurà de tenir en compte que els nostres pastissos i productes són artesanals i cadascuna de les decoracions aplicades porten un temps de realització i d'assecat, per la qual cosa junts hem de planificar amb antelació el temps i dedicació per a cadascuna d'elles, prenent en compte que és necessari 1 setmana per al lliurament quan la decoració i elaboració de figures així ho requereixi.

- Els preus dependran de les grandàries, decoracions i la quantitat de porcions de la comanda de cada pastís.

- Els pressupostos se sol·licitaran mitjançant la nostra pàgina web, correu electronic o via telefònica, si és via telefònica després s'enviarà un mail amb totes les dades del pressupost per a la seva aprovació.

- El pagament es realitza a l'hora del lliurament, per als pastissos de noces i bateig es demana una paga inicial de 50%.

 

 

SERVEI D'INFLABLES

 

Disposem d'un ampli ventall d'inflables amb diverses formes i motius per a totes les ocasions!!Per a tot tipus de festes; d'escola, privades, populars, d'empresa, ....

Amb varies mides i per diferents nivells d'edat.

 

 

SERVEI DE FESTA DE L'ESCUMA

 

La diversió està servida !!

La festa de l'escuma, es una de les activitats més divertides per a petits i grans, i que no pot faltar a qualsevol festa per a gent amb ganes de passar-ho molt bé !!

Amb equip de so i monitoratge.